bloomon-konceptet: Super friske blomster direkte til døren

Fra mark til buket

Søvnige blomster direkte fra vores avlere

Dine blomster kommer direkte fra vores avlere. Det betyder, at dine blomster efter plukningen ikke bare hænger bag på en lastbil i den kolde morgenluft – eller er stuvet sammen i en kasse i timevis, mens de venter på at blive bortauktioneret. bloomon leverer de søvnige små skattebasser direkte fra deres seng til dit bord!

Og fordi vi skærer mellemhandleren og alle andre led i processen væk – auktion, engros og butik – skaber vi endnu flere dage med friskhed.

Vi besøger også personligt vores avlere for at sikre topkvalitet og finde frem til det allerbedste tidspunkt at bruge årstidens blomster på i din buket – og det optimale tidspunkt at plukke dem på.

Vores blomster er friskere og holder sig friske længere

Perfekt uperfekte buketter designet fra hjertet

bloomon ligner ikke nogen andre, når det gælder blomsterlevering. For det første går vi i en stor bue uden om det traditionelle. Blomster er smukke og fortjener at blive set. Men hvor tit er det ikke lige, at de drukner i grimme buketter?

Vores ”less is more” filosofi og luftige design giver plads til, at den enkelte blomst kan trække vejret – og stråle. Men vi opfordrer dig skam også til at lege med arrangementet. Vores blomster vil elske dit personlige touch.

Vi elsker virkelig blomster og kontrollerer personligt hver enkelt, før de sættes i din buket. Men hvis et blad er revet itu (vinden i Holland kan til tider være ret barsk), smider vi ikke bare hele blomsten væk. Det ville være spild, slet ikke bæredygtigt og faktisk temmelig uvenligt. I stedet omfavner vi naturens ufuldkommenhed og skaber noget helt unikt specielt til dig.

Pakket med håndkraft og kærlighed

Kan du huske scenen fra ”Love Actually”, hvor Rowan Atkinson pakker en halskæde ind i gavepapir til Alan Rickman?

Okay… helt så langt går vi nu ikke.

Vi kan godt li’ at minimere mængden af de materialer, vi bruger. Derfor er vores indpakning lavet af genbrugspapir.

Men vi lægger lige så meget omsorg i indpakningen af hver eneste buket, som pakkes med håndkraft i vores specialudviklede emballage. Fyldt med søde små ord, som nok skal få smilet frem. Og som kronen på værket er vores blomster bundet i hånden, med kærlighed. Og lukket til med en sløjfe.

Vores originale indpakningspapir er specialdesignet, så dine blomster har det godt på rejsen. Vi sørger også for, at de ikke tørster undervejs; de ankommer i vand. Det eneste du skal gøre er at sætte dem i en vase og gi’ dem en velkomstdrink.