Mød bloomon's blomsterfans | bloomon's fællesskab

Inspiration fra andre glade blomsterelskere


bloomon X Amsterdam

Loubna Taghi

Loubna jonglerer mellem jobbet på et PR-bureau i Amsterdam og sin baby på fifty-fifty basis. Balance betyder alt for hende; det plejede at være arbejdet.


Din passion? Alt! Hvad som helst, der kan inspirere mig, som at gå på museer. Men jeg er også glad for bare at læse en bog… og skabe øjeblikke kun for mig selv.

Spilleliste på repeat lige nu? Jeg er lidt flov over at indrømme det, men jeg kan godt li’ at lytte til ”gamle” numre på Spotify, som Sade’s sange. Så bli’r jeg nostalgisk og tænker tilbage…

Det lykkeligste øjeblik i dit liv? Jeg er glad for at kunne sige, at der ikke kun er ét. Det er også at høre fuglenes sang, når det bli’r lunt i vejret om foråret. Min kæreste, da han friede (det havde jeg ikke set komme), og mine rejser. Det er i de små ting.

Yndlingssted i byen? Rijksmuseum’s have. Den tiltrækker en stor blanding af turister og ældre borgere og har en utrolig afslappet atmosfære.

Et sundhedstip? Hvis du har lyst til at spise det, så spis det!

Din hemmelige last? Det er lidt pinligt, men jeg er vild med ”Keeping Up with the Kardashians”. Men tag ikke fejl… jeg holder også af klassisk musik.

Hvordan kobler du af? Film og tv-show er min absolutte redning. ”Romanzo Criminale”, ”Les Petits Mouchoirs”, ”Suits”… Jeg elsker at se dem helt alene. Andre må godt deltage – men ikke forstyrre!

Yndlingsplads til dine blomster? Spisebordet. Og ingen frugtkurv ved siden af! ;-)

Din opskrift på lykke? Find balancen. Fokusér ikke kun på én ting, men gør lidt af hvert. Og alt med måde.

Dit tip til at navigere rundt i livet? Vent ikke på ”det rigtige tidspunkt” – gør det nu!


bloomon X Berlin

Tanja & Sachar Klein

Sachar elsker at tilbringe tid sammen med mennesker, der får ham til at ”føle sig hjemme”. Hans kone er tydeligvis en af dem. At være passioneret gør ham til en lykkelig mand.


Hvad er du optaget af i dit liv?Mit arbejde. Og selvfølgelig min kone, familie og venner. Jeg elsker at tilbringe tid sammen med mennesker, der får mig til at ”føle mig hjemme”.

Hvad brænder du for? Fodbold. Jeg ser alle kampe. Min kone siger tit: ”Vores tv er brudt sammen! Skærmen er grøn konstant!”

Hvem eller hvad inspirerer dig? Det lyder lidt fesent, men den person, som inspirerer mig mest, er min kone. Hun er den bedste ven, man kan drømme om. Hun er dedikeret og får det bedste frem i mig.

Aktuel playliste på repeat? Years & Years: Shine; The Makemakes: I am Yours; Aloe Blacc: The Man; Mayer Hawthorne: Dreaming; Annie Drury: Some Day; Joy Denalane: Keine Religion; Alessia Cara: Here; Drake: Hotline Bling; Postscript: Dear Marie; Seafret: Oceans; Joco: Why didn’t I see; Layla: Oh my love.

Hvad er dine yndlingsbøger eller magasiner? Alle, der beskæftiger sig med kunder, bør læse ”Delivering Happiness” af Tony Hsieh. Så vil du virkelig lære noget om den perfekte kundeservice. Jeg læser tonsvis af magasiner. Der er ikke nok plads til at opremse alle, men jeg vil ikke undvære “brand eins”, “11 Freunde” og min kones “Instyle”.

Hvad kan du godt li’ ved din by? Der er pænere byer end Berlin – også i Tyskland. Bare tænk på Hamborg. Men Berlin er mit hjem. Alle mine yndlingsmennesker bor her.

Hvad er dine steder i byen? Jeg elsker KaDeWe. Det gi’r mig en ro og en glæde at se folk shoppe. Alle virker travle, men glade på samme tid. Da jeg var barn, brugte jeg mange timer i legetøjsafdelingen. Når jeg er der i dag, minder det mig om min barndom.

Har du et sundt tip? Det skal du ikke spørge mig om. Helt seriøst. Jeg er konstant på kur og dyrker ikke sport. Så lad os droppe sundhedssnakken; jeg er den værste, du kan spørge.

Noget overraskende om dig? Jeg var en god kortdistanceløber i skolen. Det er der ikke mange, der tror på. Men det er altså sandt.

Hvad er dit hemmelige talent? Jeg er rigtig sjov. Faktisk drømmer jeg stadig om en karriere som stand-up komiker. Desværre er der tale om et meget hemmeligt og meget skjult talent.


bloomon X Antwerpen

Odin, Isabelle & Ezra

Odin og Isabelle bor sammen med deres søn, Ezra i Antwerpen. I deres fritid kan de godt lide at lave mad sammen, rejse verden rundt og lytte til diverse musikgenre.


Hvad fylder i jeres liv lige nu? Odin er kreativ direktør for et reklamebureau i Bruxelles, og Isabelle er jurist for et stort Telecom-selskab. Ezra er deres halvandet år gamle søn, der elsker at lege med Duplo klodser og spise alverdens ting. Når parret ikke bruger tid sammen med deres søn eller arbejder, nyder de at invitere vennerne til middag. Odin er vild med at tegne og indrette huset. Isabelle er optaget af kunst og madlavning.

Hvilken playliste kører lige nu på repeat? Odin: I bilen på vej til arbejdet lytter jeg lige nu til ”Sound & Color” med Alabama Shakes. ”In Colour" af Jamie XX eller ”The Documentary 2” med The Game ligger i drevet på hjemvejen.

Isabelle: Marvin Gaye’s ”Sexual Healing” har været fast på min playliste, siden jeg fik en iPod. Jeg er også altid i humør til Michael Jackson: “Liberian Girl” er klart en af ​​mine yndlingsballader i øjeblikket. Jeg lytter også til en masse med FKA Twigs. Jeg elsker singlen ”Two Weeks”. Og i øvrigt styrer Beyoncé for vildt!

Hvad er jeres yndlingsbøger eller magasiner? Odin læser ”Mission Chinese Food”, en kogebog af Danny Bowien. Isabelle elsker indretnings- og modemagasiner, men også gossip og kulørte ugeblade - for sjov.

Har I et sundhedstip? Isabelle: "En White Lady en gang imellem har aldrig skadet nogen. Og så er jeg bidt af spa og massage. Vi laver mad hver dag fra bunden og har altid en fuld frugtkurv.”

Odin: "Spil bold og spis bøffer."

Hvad er jeres yndlingsbøger eller magasiner? Odin læser ”Mission Chinese Food”, en kogebog af Danny Bowien. Isabelle elsker indretnings- og modemagasiner, men også gossip og kulørte ugeblade - for sjov.

Hvad er jeres hemmelige talent? Isabelle: "Odin ville være en fantastisk transvestit. Han ser enormt maskulin ud, men han kan virkelig ryste røv og agere som en dame."

Odin: "Isabelle er vanvittigt praktisk her i huset. Hun ved mere om termostater og den slags, end jeg gør."

Hvad gør blomster for jer? De gør hjemmet smukt, bringer naturen indenfor, sætter stemningen og gi’r en følelse af luksus.

Hvad er jeres yndlingssted i hjemmet til jeres blomster (og hvorfor)? Oven på kaminen, spisebordet og sofabordet. Og så pønser Odin i øvrigt på at bygge en kæmpe opsats på væggen i vores kontor, hvor vi kan hænge gryder og planter på.