bloomon workshops

bloomon workshops

Blomsterbinding er ikke magi – det er en kunstart, du kan lære. Når din buket ankommer, mangler den det sidste strejf og det personlige touch til virkelig at stråle. Til vores blomster-bindingsworkshops viser vi dig, hvordan vores buketter bliver bundet; det er seancer fyldt med kreativitet, uden grænser for fantasien og, ikke mindst, med masser af blomsterglæde.

Hvor, hvornår og hvordan kan jeg deltage i bloomon’s workshops?

Billetter sælges efter først-til-mølle princippet. For at gøre seancerne så intime som muligt er der kun et begrænset antal pladser på hvert hold, så book i god tid, hvis du ikke vil gå glip af din plads. Vi arrangerer løbende nye events i 2018, så følg med her på siden og læs om vores nye workshops som den første!

 

  • 21. februar, Roskilde: Billetterne er tilgængelige her
  • 28. februar, Birkerød: Billetterne er tilgængelige her
  • 8. marts, Hillerød: Billetterne er tilgængelige her
  • 14. marts, Roskilde: Billetterne er tilgængelige her
  • 21. marts, Lyngby: Billetterne er tilgængelige her

 

Klik på den workshop, du ønsker at deltage i, vælg tidspunkt, køb billetten – og glæd dig!

Hov, fik vi fortalt dig, at du kan tage din skønne buket med dig bagefter? Så skal du ikke gå tomhændet hjem efter seancen!

Og hvem er så bloomon?

Vores passion er at levere de friskeste og mest stilfulde buketter med et skævt twist.

I modsætning til de klassiske blomsterhandlere har vi skåret mellemmændene væk og forhandler direkte med avlerne. Derfor kan vi levere friskplukkede og håndbundne buketter med årstidens blomster direkte fra marken til kunderne inden for 48 timer. Og dermed garantere flere dages ekstra friskhed. Buketterne er designet af vores blomsterstylist Anton van Duijn, der er kendt i hele Holland for sine moderne buketter i skandinavisk stil.

 

Hvad kan du forvente at få med hjem fra vores workshops?

Vi afholder eksklusive workshops i Storkøbenhavn, Midt- og Nordsjælland, hvor vi underviser i, hvordan du selv kan arrangere dine egne blomstrende kunstværker.

 

Nogle spørgsmål? Send os en mail på [email protected] eller ring på 7876 1413.

Vi håber at se dig snart til en af vores workshops. Du skal være så velkommen!

Share on: