Her kan du se, hvilken vase du absolut må eje

Tre enkle tips, der får dig godt i gang

Blomster kommer i alle former og størrelser; med korte og lange eller med bøjede, træagtige stilke. For at du kan få det bedste ud af din buket, skal du kigge på vasens form, da den sammen med blomsterne får alting til at gå op i en højere enhed, så du får maksimal effekt af dit arrangement. Her får du vores tips til, hvordan du finder den perfekte vase til dine blomster.

Hvorfor er vasen så vigtig?

Tænker du nogensinde over, hvor vigtig vasen er? Så kan vi fortælle dig, at den er super vigtig! Den kan både opgradere eller nedskalere looket på hele buketten! Formen og diameteren på vasens hals er afgørende for, hvordan hele din buket holder sig oppe.

Der er tre vigtige ting, du skal bide mærke i, når du vælger vase:

1. Vasens materiale

Allerførst skal du vælge hvilket materiale, vasen skal have. Gå efter keramik eller glas. Krystal er selvfølgelig fantastisk, men svært at gøre ren. Det gælder også plastic. Noget andet er, at plastic også er så let et materiale, at buketten kan vælte. Og helt ærligt, både keramik og glas ser da også meget skønnere ud, ikke!
1.-materiaal-van-de-vaas

2. Tænk på længden og størrelsen af dine stilke

Skal du finde den helt rigtige form og størrelse på vasen, så se også på blomsternes karakteristika og hvilken type, de er. Inddel dem i bløde stilke, hårde stilke og store blomster. Se også på stilkenes længder og hvor mange, du har af hver.
2.-lengte-en-de-grootte-van-je-stelen

3. Formen på halsen

Der fås et hav af forskellige vaser: Timeglasformede, runde eller cylindriske, trompetformede og mange andre. Men hvad du virkelig skal være opmærksom på er størrelsen på halsen og højden på vasen i forhold til blomsterstilkene. Bløde og lange stilke har brug for mere støtte for at holde sig oprejst.

Altså kig først på vasens højde og tjek så, hvor stor åbningen er på halsen. Har din vase en smal hals? Så er den ideel til en lille buket eller et par enkelte statement-stilke som eksempelvis liljer, pæoner eller gerbera. Små vaser egner sig også til ganske få blomster. Alle slags blomster er fine, men vær opmærksom på, at tunge blomster hurtigt kommer til at hænge, så skær stilkene kort. En vase med en stor åben hals passer sig godt til en stor buket eller til enkelte, stærke stilke med mange blade og/eller store blomster, der har brug for plads til at folde sig ud og stå i fuldt flor.

Vores vaser

Selvfølgelig kan du selv finde den den allerbedste vase i dit favoritdesign, men vi vil alligevel gøre det lidt nemmere for dig. Vores vaser er designet specielt til vores egne blomster, så her får du vores egne eksklusive og super rimelige vaser til priser.

Rillede vaser

Disse luksuriøse vase i rillet tekstur er perfekte til at give buketterne mere volumen grundet den brede base og den smalle hals. Vaserne kan bestilles enkeltvis og fås i to størrelser:

 • ø 30 cm x 18 cm høj
 • ø 35 cm x 22 cm høj
  5.-ribbed-vases

Glasvaser

Disse vaser er ikoniske og den perfekte ledsager til din buket, som får masser af plads til at blomstre, stråle og indtage rampelyset. De sælges enkeltvis og i tre forskellige størrelser:

 • ø 15 cm x 22 cm høj
 • ø 18 cm x 29 cm høj
 • ø 21 cm x 33 cm høj
  picture2-trend-2--1-

Keramikvaser

Keramikvasen er et sikkert hit i ethvert interiør; en elegant og tidløs klassiker, der får dine blomster til at tage sig endnu bedre ud. Vaserne kan bestilles enkeltvis og fås i tre størrelser:

 • ø 15 x 22 cm
 • ø 18 x 29 cm
 • ø 21 x 33 cm
  3-de-vorm-van-de-hals-3

Miniature glasvaser

Minivaser er som skabt til at skabe fine detaljer overalt i hjemmet og giver dine overlevende blomster en chance til. Vores minivaser bestilles i sæt og fås i tre størrelser:
ø 9 to 10 cm og 11 to 18 cm høj.

3-de-vorm-van-de-hals-2

Keramiske minivaser

Minivaserne fås i pink og grå med et fint plettet design og en afrundet finish. Perfekte til at sætte fokus på et lille udvalg af blomster. Du kan bestille de keramiske minivaser som sæt, og de fås i følgende størrelser:

 • ø 8 cm x 10 cm
 • ø 7 cm x 13 cm
 • ø 9,2 cm x 16 cm

Er du klar til en ny skøn vase? Så klik her

Annoncer

Image Alternative Text

Instagram blomstrer!