Eksklusivt: Det er her, dine pæoner kommer fra

Et kig bag kulisserne hos vores pæonavler

Når hun står i fuldt flor efter en til to dage, er hun den absolutte dronning i din buket med sine utallige dunbløde kronblade. Vi taler selvfølgelig om pæonen. Har du altid gerne ville vide, hvordan en pæon bliver til? Så kom med, når vores”pæonfar”, Niels Molenaar, tager dig med ud på sine marker.

Niels er stærkt passioneret, når det gælder pæoner. Med ro i sindet tør vi godt kalde ham vores helt private pæon-pusher. Bare i denne sæson har vi købt ikke færre end 200.000 af hans pæoner til alle vores buketter. Også til din. Naturligvis i den allerbedste kvalitet og superfriske fra hans velplejede marker.

'Every flower should be an eye-catcher'

  • Niels Molenaar

Perler

Pæoner er dyrebare: Når du plukker én fra en plante, kommer en ny blomst frem næste år. Men kun denne ene gang! Når den står i vasen, blomstrer den i 5-7 dage, før den begynder at smide sine første blade. I varmt vejr kan det gå hurtigere, omkring 3-6 dage. Altså en lille perle af en blomst, du skal nyde så længe, det er muligt!

Niels elsker at dele sin smittende passion med andre, og her kan du helt eksklusivt komme bag kulisserne på hans helt egen pæon-farm:

Vi vil ha’ mere!

Vil du gerne vide, hvordan du passer godt på dine pæoner, så de får et endnu længere liv i vasen? Så skynd dig hen på vores blog, hvor du finder nyttige tips, tricks og overraskende fakta om pæoner.

Annoncer

Image Alternative Text

Instagram blomstrer!