Coronavirus | Vi leverer stadig blomster

Nu med større forsigtighed end nogensinde.

Her hos bloomon holder vi naturligvis også skarpt øje med den seneste udvikling omkring coronavirusset. Vi følger de opdaterede anvisninger fra Sundhedstyrelsen og øvrige myndigheder, og har tilpasset alle vores forretningsmæssige aktiviteter herefter. Herunder har vi samlet en håndfuld af de mest stillede spørgsmål, så du nemmere kan få svar. Har du flere spørgsmål? Så må du endelig tage fat i os.

Leverer I stadig blomster?

Ja. Vi vil stadig levere din buket helt til hoveddøren. Men i stedet for at overbringe den til dig personligt, sørger vi for mindst mulig direkte kontakt. Det betyder, at vores bud stadig vil ringe på døren for at sikre sig, at du lukker op - men blot vil stille din buket på dit dørtrin. Derfor vil det være en god idé, hvis du kunne anbringe en vase, en spand eller lignende uden for døren med lidt vand i, som vi kan stille din buket i.

Gavebuketter og accessories

Vores gavebuketter og accessories (vaser og andre produkter) leveres af vores kurérservice, Bring, og de kan stadig bestilles. Hele budtjenesten hos Bring og vores eget produktionsteam følger de strengeste hygiejneprotokoller.

Hvilke forholdsregler tager I ellers for at undgå spredning af virus?

Alle ansatte i vores levering og produktion arbejder under strenge hygiejnemæssige forhold. Som myndighederne foreskriver, arbejder flere i vores team hjemmefra. Hvis ansatte i vores levering eller produktion er utilpasse, har været i risikoområder eller har været i kontakt med smittebærere, sendes de på hjemmearbejde.

Kan virusset sprede sig via blomster eller emballage?

Vi baserer al vores rådgivning og regulativer på de internationale sundhedsmyndigheders vejledninger. Her forlyder det bl.a., "at det er højst usandynligt, at virus kan sprede sig fra ting som mad eller emballage". Vil du vide mere? Så tjek coronasmitte.dk Her har de danske myndigheder samlet alle informationer om coronavirus/covid-19.

Annoncer

Image Alternative Text

Instagram blomstrer!