Cocktail Cool: 3 blomstrende cocktails, du skal prøve i sommer

Forkæl din tørst med hyldeblomst-champagne, Rose Mojito og Aperfloral Spritz

Der er en duft af sollotion og grillede grøntsager i luften. Isterningerne klirrer i glasset. Du nipper til din drink – den er frisk, blomsterlig og frugtig. Himmelsk!

Der er hundredvis af skønne, klassiske og vildt lækre sommercocktails. (Ja, vi kan også godt li’ Piña Coladas og en rask sommerbyge). Men hvad vi absolut ikke kan leve uden denne sommer – om det så er i haven, ved poolen eller på stranden – så er det en sommercocktail med et friskt, blomstrende twist. bloomon har opskriften! Vi har simpelthen skabt disse tre super simple sommerdrinks, du kan nyde langt ind i september. Og længere!

Rose Mojito

cocktail-detail-2
En fest både for øjnene og smagsløgene. Denne lette, forfriskende blanding er en variation af den klassiske mojito. Vi har infuseret den med roser, der giver den et raffineret blomstrende twist, så du hellere end gerne snupper en omgang til. Eller to! Vil du have den uden alkohol, udelader du bare rommen. Seriøst, selv i mocktail-udgaven uden sprut er den lige så lækker som originalen.

Tilberedningstid: Maks. 5 minutter
Glas: Tumblerglas / ølglas
Metode: Rør rundt, byg den op i glasset

Det skal du bruge

6 duftende rosenblade
6 friske mynteblade
½ lime, i både
1 tsk. brunt sukker
20 ml rosenvand
50 ml hvid rom (eller gylden)
Top op med danskvand

Sådan gør du

  1. Rør lime og brunt sukker sammen i bunden af glasset.
  2. Tilsæt mynteblade, rosenblade og rosenvand. Rør omhyggeligt rundt, så de forskellige smage infuseres i drinken.
  3. Fyld glasset med is og tilsæt rom.
  4. Rør forsigtigt rundt med en lang ske, så blomster og blade fordeles i glasset.
  5. Top op med danskvand.
  6. Pynt med flere rosenblade eller rosenknopper.

Elderflower Fizz

cocktail-detail-1
Det er faktisk lidt en hemmelighed, men denne champagne-cocktail med hyldeblomst er så enkel, at vi nærmest er lidt flove over at kalde den en cocktail. Det er en floral luksusudgave af en Kir Royale. Vores tip: Kom glassene i køleskabet, så din hotte sommercocktail serveres iskold. Skål!

Forberedelsestid: 5 minutter eller mindre
Glas: Champagneskåle / høje champagneglas
Metode: Det giver næsten sig selv

Det skal du bruge

200 ml champagne (hvis du er et luksusdyr) – cava eller anden mousserende vin kan også sagtens bruges
20 ml hyldeblomstlikør eller koncentrat
1-2 citronskræller (af en skyllet citron)

Sådan gør du

  1. Kom hyldeblomstlikør (koncentrat) i to champagneglas.
  2. Kom langsomt champagne i glassene. Hvis du bruger høje champagneglas, så hold glasset lidt på skrå, så du ikke får for meget skum.
  3. Tilsæt citronskal.

Aperfloral Spritz

cocktail-detail
Hypen omkring Aperol Spritz ser ikke ud til aftage – og det er vi kun glade for! Hop om bord på det italienske aperitivo-tog og nyd sommerens læskende cocktail tilsat lidt blomstrende kant. Gør som italienerne og nyd den på terrassen, mens solen går ned.

Forberedelsestid: 5 minutter eller mindre
Glas: Store vinglas (fx bourgogneglas)
Metode: Bygges op i glasset

Det har du brug for

20 ml mørk rom (eller gylden)
20 ml Aperol
70 ml grapefrugt-sodavand
10-15 ml rosenvand
3 stænk orange bitters
Frisk appelsin til pynt

Sådan gør du

  1. Kom rom, aperol og rosenvand i glasset.
  2. Fyld op med is.
  3. Hæld grapefrugt-sodavand i glasset til det er næsten fyldt.
  4. Tilsæt en appelsinskive som pynt og slut af med 2 stænk orange bitters.

Har du nogensinde hørt om en alkoholfri Aperfloral Spritz? Vil du have en mocktail, der er lige så velsmagende som originalen, så udskift Aperol og rom med alkoholfri mousserende vin og rabarberkoncentrat (eller sirup, hvis den skal være lidt sødere).

Nu mangler du kun at sende invitationerne ud! Nyd sommeren!

Der er kun én ting, der er bedre end blomstrende cocktails; det er en vase fuld af friske blomster. Bestil en buket fra vores RESORT sommerkollektion:

DIY

Annoncer

Image Alternative Text

Instagram blomstrer!